Fotos til salg

Alle fotos du ser på min hjemmeside er til salg, hvis der ikke står solgt. Prisen vil afhænge af størrelsen og materialet de bliver trykt på. Du kan bestille den størrelse og indramning du ønsker.
På nogle fotos står der en pris, det er fotos som jeg allerede har trykt. Jeg printer på papir, indrammet med passepartout og træramme eller på aluminiums plader. Fotos på aluminium er solsikre.

Fotoplakater:
Du kan nå det endnu:
Jeg har fået trykt 5 fotoplakater. De er 40×30 og 30×40 cm. trykt på 275 gram mat papir i høj trykkekvalitet. De koster kun 200 kr. pr. stk. excl. levering. Kan levers med sort træramme med glas. Den koster også 200 kr. Er du interesseret send mig en mail på jens@skovtorup.dk eller en sms på 23655590 eller ring.

Se mine fotos til salg hos Kunstsamlingen

Foto til salg. 80×60 cm trykt på aluplade pris 3.000 kr. Kan også leveres printet på mat fine art papir indrammet med passepartout. Rammemål 70×90 cm til samme pris.
Kan leveres i andre størrelser. Pris efter aftale.

Se min fotos til salg på https://www.kunstsamlingen.dk/viewprofile/264807/Jens%20E%20Pedersen

Alle fotos du kan finde på min hjemmeside er til salg. Dog ikke hvis de allerede er solgt. Det vil normalt fremgå af teksten. Se også på Facebook og Instagram og selvfølgelig på mine udstillinger.

Herunder viser jeg nogle ekstra gode fotos.
Du kan selv bestemme formatet. Du kan vælge mellem farve eller sort/hvid.
Jeg kan levere i størrelser fra 12×12 til 32×47 cm. Dem printer jeg selv på Epson mat papir. Indrammes og med passepartout.

Priser fra 600 – 3.000 kr. incl passepartout og ramme afhængig af størrelsen.

Endnu større formater får jeg printet ud i byen. Op til 100×100 cm,  inkl. ramme eller trykt på aluplade.

Jeg printer kun et foto af hvert motiv.

Se flere fotos på https://skovtorup.jalbum.net/

Eksempler på solgte fotos,
se flere på dette link